12-mesečni Trainee program za karierne začetnike

 

Skupaj z nami uresniči svoje poklicne ambicije.

 

 

Predstavljamo 12-mesečni rotacijski trainee program, ki bo potekal na različnih področjih v podjetju Iskra Mehanizmi: od finomehanike, elektromehanike in elektronike do logistike in prodaje. 

 

 Prijavi se

 

 

Kaj je trainee program?

Trainee program je pripravništvo za zaposlovanje mladih, ki si na omenjenih področjih želite ustvariti kariero.

 

Gre za zelo odprt program, ki se začne s kroženjem po vseh sklopih podjetja (2 meseca), nato pa se glede na individualno izkazana zanimanja in močna področja posameznika oblikuje naslednjih 10 mesecev kroženja.

 

Ob konkurenčnem plačilu ponuja priložnost za prikaz in izpopolnjevanje znanj, spretnosti in izkušenj, ki jih nadgradimo z možnostjo redne zaposlitve. Po napredovanju tako postaneš del širšega razvoja naše družbe.

 

 

Kako bo trainee program potekal?

Izbrani kandidati bodo uvodna dva meseca krožili po različnih organizacijskih enotah podjetja (prodaja, nabava, quality, razvoj, proizvodnja), nato pa se bo glede na izobrazbo in interese pripravil nadaljnji program dela. Skupaj bomo zastavili čas, cilje in mejnike za vsako posamezno enoto.

Manj časa v enoti bo pomenilo doseganje osnovnega spoznavanja z delovnimi procesi, več pa doseganje poglobljenega znanja.

 

Cilj rotacije po organizacijskih enotah je pridobitev poglobljenega poznavanja posameznih enot, njihovih delovnih procesov in povezovanja z drugimi enotami. Po koncu programa bo opravljeno delo ovrednoteno in predstavili bomo možnost za zaposlitev za nedoločen čas v željeni enoti.

 

 

Komu je trainee program namenjen

Na trainee program se lahko prijavi vsak absolvent ali karierni začetnik, mlajši od 27 let. Primerne smeri študija za trainee program so strojništvo, elektronika, ekonomija in organizacija dela.

 

 

Kaj nudimo izbranim kandidatom?

  • Zaposlitev za določen čas – 12 mesecev
  • Konkurenčno plačilo za kariernega začetnika – 1.530,00 EUR bruto
  • Spoznavanje delovnih procesov v tehnološko naprednem podjetju
  • Nabiranje izkušenj na raznolikih področjih
  • Možnost zaposlitve za nedoločen čas po preteku 12 mesecev

 

 

Zakaj se zaposliti v podjetju Iskra Mehanizmi?

Smo prvo slovensko podjetje, ki je za svoja prizadevanja na področju izobraževanja in razvoja zaposlenih prejelo mednarodni naziv »VLAGATELJI V LJUDI«.

 

Na trgu smo prisotni že 60-leto z lastnim razvojem in trženjem sistemov, izdelkov in tehnologij, usmerjenih v izvoz. Naše ambiciozne načrte podpirajo standardi kakovosti in proces nenehnih izboljšav, ki pa ne bi bile mogoče brez motivacije, sposobnosti in prizadevanja zaposlenih v podjetju.

 

 

Kako se prijaviti?

Za prijavo na trainee program izpolni spodnji prijavni obrazec. Po oddaji prejmeš elektronsko sporočilo, da je tvoja prijava sprejeta in da boš o izbirnem postopku obveščen/a.

 

Imaš vprašanje? Piši nam na: ...

 

 

Loading form ...