12-mesečni trainee program za karierne začetnike

 

Skupaj z nami uresničite svoje poklicne ambicije.

Predstavljamo vam 12-mesečni rotacijski trainee program na področjih finomehanike, elektromehanike in elektronike.

 

 Prijavi se

 

 

Kaj je trainee program?

Trainee program je pripravništvo za zaposlovanje mladih, ki si na omenjenih področjih želite ustvariti kariero.

 

Ob konkurenčnem plačilu vam ponuja priložnost za prikaz in izpopolnjevanje vaših znanj, spretnosti in izkušenj, ki jih nadgradimo z možnostjo redne zaposlitve. Po napredovanju postanete del širšega razvoja naše družbe.

 

 

Kako bo trainee program potekal?

Izbrani kandidat bo uvodna dva meseca krožil po različnih organizacijskih enotah podjetja (prodaja, nabava, quality, razvoj, proizvodnja), nato pa se bo glede na izobrazbo in interese pripravil nadaljnji program dela. Skupaj bomo določili čas, cilje in mejnike, ki jih boste imeli v vsaki od omenjenih enot.

Manj časa v enoti bo pomenilo doseganje osnovnega spoznavanja z delovnimi procesi, več pa doseganje poglobljenega znanja.

 

Cilj rotacije po organizacijskih enotah je pridobitev poglobljenega poznavanja posameznih enot, njihovih delovnih procesov in povezovanja z drugimi enotami.

Po koncu programa bo vaše delo ovrednoteno in dobili boste možnost za zaposlitev za nedoločen čas v željeni enoti.

 

 

Komu je trainee program namenjen

Na trainee program se lahko prijavite, če ste absolvent ali karierni začetnik, mlajši od 27 let. Primerne smeri študija za trainee program so strojništvo, elektronika, ekonomija in organizacija dela.

 

 

Kaj nudimo izbranemu kandidatu?

  • Zaposlitev za določen čas – 12 mesecev
  • Konkurenčno plačilo za kariernega začetnika – 1.530,00 EUR bruto
  • Spoznavanje delovnih procesov v tehnološko naprednem podjetju
  • Nabiranje izkušenj na raznolikih področjih
  • Možnost zaposlitve za nedoločen čas po preteku 12 mesecev

 

 

Zakaj se zaposliti v podjetju Iskra Mehanizmi?

Smo prvo slovensko podjetje, ki je za svoja prizadevanja na področju izobraževanja in razvoja zaposlenih prejelo mednarodni naziv »VLAGATELJI V LJUDI«.

Na trgu smo prisotni že 60-leto z lastnim razvojem in trženjem sistemov, izdelkov in tehnologij, usmerjenih v izvoz. Naše ambiciozne načrte podpirajo standardi kakovosti in proces nenehnih izboljšav, ki pa ne bi bile mogoče brez motivacije, sposobnosti in prizadevanja zaposlenih v podjetju.

 

 

Kako se prijaviti?

Za prijavo na trainee program izpolnite spodnji prijavni obrazec. Po oddaji prejmete elektronsko sporočilo, da je vaša prijava sprejeta in boste o izbirnem postopku obveščeni.

 

Rok za prijavo je marec 2021.

 

Loading form ...