IM kultura

Našo ekipo sestavljajo strokovnjaki, ki vsakič presežejo pričakovanja naših strank. Vedno prisluhnemo njihovim potrebam in najdemo rešitve za najzahtevnejše izzive.

Smo pogumni, ustvarjalni
in radovedni

Pri nas se vedno najde prostor za ljudi, ki so pripravljeni na nove izzive. Dinamično mednarodno okolje, v katerega smo vpeti, ponuja neverjetne priložnosti za pustolovske posameznike.

Smo ekipa

Nenehno medsebojno sodelovanje vpliva na našo produktivnost in nam omogoča uresničevati naše ideje. Naše stranke so del naše ekipe, transparentna komunikacija pa predstavlja bistveni element uspeha.

Naj bo to vaša zgodba

Kako je delati v podjetju IM?

Raziskave in razvoj

Biti ustvarjalen, inovativen in radoveden je vaš način življenja. Če živite po besedah Alberta Einsteina: »Pomembno je, da nikoli ne prenehate spraševati; radovednost ima svoj razlog za obstoj«, in ste po duši inženir, se boste odlično počutili v IM-u.

Tehnologija

Naše rešitve na pameten način olajšajo vsakdanje življenje milijonov ljudi po svetu. In tukaj imajo ljudje s strastjo do tehničnih podrobnosti ključno vlogo. Sodelovali boste s strokovnjaki pri vznemirljivih projektih in vsak dan naleteli na nov izziv pri iskanju najboljših rešitev.

Proizvodnja

Naše stranke se zanašajo na visoko kakovost naših izdelkov. Da bi to dosegli, potrebujemo odgovorne posameznike, ki bodo obvladali svoje procese in brezhibno delovanje izdelkov.

Ključne številke na področju kadrov

IM v številkah

0
sodelavcev v naši ekipi
0
leto, ko smo prvič prejeli priznanje “Vlagatelji v ljudi”
0 k
ur izobraževanje na leto
0
povprečna starost naših sodelavcev
0
študentov v naši ekipi trenutno
Spodbujamo mlade upe

Študentje in dijaki

Če imate trenutno še obveznosti v povezavi s študijem, se lahko pridružite naši ekipi prek naših programov štipendiranja ali pripravništva. Če želite izvedeti več o teh priložnostih, nas kontaktirajte preko student@iskra-mehanizmi.si.

Pridružite se nam

Zaposlitvene priložnosti

Skrbnik orodij – tooling manager - PLASTIKARNA (m/ž)

Delovno mesto je prosto na lokaciji Brnik.