Nova prodajna pisarna v Nemčiji

S ponosom sporočamo, da krepimo svojo prisotnost na trgu z odprtjem prodajne pisarne v Nemčiji. Pisarna se nahaja v Nürnbergu, le nekaj minut stran od letališča Nürnberg in centra mesta.

Nemčija je za IM zelo pomemben trg, saj se tam nahaja velik delež naših partnerjev, ki so strateškega pomena za naše poslovanje. Krepitev prisotnosti na lokalnem trgu je zato skrbno premišljena in načrtovana odločitev. Naš cilj je biti še bližje strankam, jim nuditi učinkovito in pravočasno podporo ter razširiti naše partnerstvo.

Širitev prihaja leto dni po selitvi iz Lipnice na novo lokacijo na Brniku, Slovenija, z več kot 15.000 m2 proizvodnih površin. Skupaj s povsem novim proizvodnim obratom v Bosni in Hercegovini in novo prodajno pisarno v Nemčiji našim strankam iz segmentov skrb za zdravje, avtomobilizem, pametni dom in industrije nudimo vrhunske mehatronske rešitve.

Nova IM pisarna se nahaja na naslovu Andernacher Straße 39, Nürnberg, Nemčija. Za več informacij nam pišite na sales@iskra-mehanizmi.si.