Stalne izboljšave na vseh področjih

V IM-u ne delamo kompromisov glede kakovosti naših izdelkov, zmogljivosti in storitev. Vseskozi zasledujemo odličnost v kakovosti naših izdelkov, ki ustvarjajo uporabno vrednost za naše kupce in končne uporabnike. To dosežemo z izvajanjem nenehnih izboljšav na vseh področjih poslovanja.

Sledimo načelu kakovosti brez napak, smo proaktivni, inovativni in vključujoči, ko gre za uresničevanje zahtev in pričakovanj naših strank pri izboljšanju procesov in izdelkov.

Zaposleni v IM prepoznamo in razumemo pričakovanja naših strank in s tem izboljšujemo njihovo zadovoljstvo.

Dolgoročna skladnost

Naš integrirani sistem vodenja zagotavlja skladnost s sledečimi veljavnimi mednarodnimi standardi:

Kako zagotavljamo kakovost?
  • Vključevanje kakovosti v fazi načrtovanja, razvoja in proizvodnje. Za doseganje ciljev uporabljamo strukturirane metode s standardiziranimi in inovativnimi orodji.
  • Preko upravljanja kakovosti dobaviteljev zagotavljamo, da ti izpolnjujejo naše standarde visoke kakovosti. Dolgoročna partnerstva so ključna za skupni uspeh.
  • Laboratorijsko testiranje zagotavlja napredne tehnike testiranja in meritve z uporabo sodobne opreme.
  • Integralni sistem kakovosti zagotavlja stalno skladnost z veljavnimi standardi.

Naše dobre prakse s področja delimo z našimi strankami na vseh tržnih segmentih in s tem izpolnjujemo njihove zahteve in pričakovanja.

Skrb za zdravje

Naše rešitve združujejo stalno osredotočenost na potrebe potrošnikov in pacientov s hitrim odzivom, ko gre za razvoj novih inovativnih izdelkov, ki morajo biti učinkoviti, zanesljivi in zmogljivi.
Več

Avtomobilska industrija

Nenehni razvoj in nove tehnologije nam omogočajo, da pri oblikovanje pogonskih rešitev za zmanjševanje emisij, za vgradnjo v avtonomna in električna vozila, lahko uporabimo vso svojo ustvarjalnost.
Več

Pametni dom

Od koncepta do oblikovanje pametnih in inovativnih rešitev, od gospodinjskih aparatov, ki omogočajo medsebojno povezljivost do pametnih rešitev, ki vključujejo pogonski mehanizem.
Več

Industrija

Natančne in zanesljive mehatronske rešitve za prilagajanje, dviganje, obračanje, prenos in spuščanje, ki delo opravijo učinkovito in z največjo zmogljivostjo.
Več