IM z novim sedežem v bližini letališča Brnik

Z veseljem sporočamo, da se je ekipa IM sedaj tudi uradno preselila v nove prostore na Brniku. Sedež podjetja sedaj sestavljata velik proizvodni objekt s 25.000 m2 proizvodnih površin in sodobna poslovna stavba. Oba objekta sta bila zgrajena v skladu z najnovejšimi gradbenimi smernicami, ob upoštevanju funkcionalnih vidikov, najnovejših dosežkov energetske učinkovitosti, trajnosti in z osredotočenostjo na udobje zaposlenih.

Naše zaposlene spodbujamo k zdravemu življenjskemu slogu, sedaj se lahko športno udejstvujejo na zunanjem košarkarskem igrišču in v čisto novem fitnes studiu. Prizadevamo si tudi k čim manjši uporabi plastike, zato smo vsem sodelavcem podarili skodelico za kavo in steklenico za vodo. S tem bomo zmanjšali uporabo plastičnih kozarcev iz avtomatov za kar 220.000 kosov na leto.

Naše naslednje aktivnosti sledijo globalnim smernicam na področju okoljevarstva, ki vodijo v brezogljično družbo z naraščajočimi naložbami v obnovljive vire energije. Sončna elektrarna, polnilne postaje za e-vozila in mnoge druge rešitve bomo v prihodnje vpeljevali postopoma.

Del proizvodnih procesov se trenutno še nahaja na lokaciji v Lipnici, kmalu pa bomo celoten proizvodni park preselili v nove prostore.

Sedaj smo za vas dosegljivi na sledečem naslovu:

Iskra Mehanizmi, d.o.o.

Zgornji Brnik 400

4210 Brnik – Aerodrom

Slovenija