Poslovni partnerji

Z našim delom, znanjem in kakovostjo so zadovoljni:

 

philips

continentalzkwmahlehellate connectivitylegrandetibaumermobaiskraemecohorstmann

Zakaj mi?

Smo podjetje s šestdesetletnimi izkušnjami na področjih finomehanike, elektromehanike in elektronike, z lastnim razvojem in trženjem zahtevnih sistemov, izdelkov in tehnologij, v celoti usmerjeno v izvoz.

 

Naše ambiciozne načrte podpirajo standardi kakovosti in proces nenehnih izboljšav, predvsem pa motivirani, sposobni in prizadevni sodelavci.

 

Smo prvo slovensko podjetje, ki je za svoja prizadevanja na področju izobraževanja in razvoja zaposlenih že leta 2003 prejelo mednarodni naziv »VLAGATELJI V LJUDI«, ki smo ga v juniju 2015 z osnovnega nadgradili na bronasti nivo.

 

V letih 2013 in 2011 smo za sistematično investiranje v znanje in skrb za izobraževanje ter usposabljanje zaposlenih prejeli priznanje Top 10 - Izobraževalni management. 

 

Ponujamo vam možnost, da skupaj z nami uresničite svoje poklicne ambicije. Če imate veliko dobre volje in željo po napredovanju, Vas vabimo, da se nam pridružite.

 

Cenimo samostojnost, analitičnost, natančnost, komunikativnost, samoiniciativnost, pripravljenost za timsko delo, zanesljivost ter željo po pridobivanju novih znanj in srečevanju z novimi izzivi.