Novice

Štipendije za študijsko leto 2011/2012

10. Junij 2011

Razpisujemo ŠTIPENDIJE za študijsko leto 2011/12 za študente (m/ž) po programu: univ. dipl. inženir ELEKTROTEHNIKE univ. dipl. inženir STROJNIŠTVA Od kandidatov pričakujemo: željo po timski in projektni naravnanosti dela, voljo za izvajanje tehničnih analiz, preračunov in eksperimentov, poznavanje dela z..

Priložnost za sodelovanje pri raziskavah in razvoju izdelkov ter novih pristopov

09. Junij 2011

K sodelovanju vabimo doktorje znanosti, magistre in univerzitetne diplomirane inženirje (m/ž) s področja ELEKTROTEHNIKE in STROJNIŠTVA za raziskave in razvoj izdelkov ter novih pristopov na področju avtomobilske industrije, gospodinjskih aparatov in aparatov za osebno nego.   Od kandidatov pričakujemo: sposobnost timskega, projektnega..

Raziskave na polimernih zobnikih

07. Junij 2011

Raziskovalno delo Aljaža Pogačnika in mentorjev dr. Mitjana Kalina ter dr. Jožeta Tavčarja je slednji predstavil na Industrijskem forumu v Portorožu.   Dokument: p37 Pogačnik Aljaž IM.pdf

Iščemo nove sodelavce

15. April 2011

RAZVIJALEC PROCESA (m/ž) RAZVOJNI INŽENIR SPECIALIST (m/ž)   Razpis si lahko ogledate na strani Kadri.

Nova spletna aplikacija izdelave ponudb za urne sisteme

22. Oktober 2010

Kliknite tukaj in si izdelajte ponudbo po vaših zahtevah. Registracija podjetja je enostavna, mi vam vnesemo vaše prodajne pogoje. S klikom izberite želene izdelke iz našega prodajnega programa, vnesite količine, potrdite in ponudba bo takoj izdelana.

1... 8910