Novice

V IM-u pripravljamo že drugi Challenge v letošnjem letu

26. April 2022

IM Challenge bo tokrat potekal 26.5.2022 s pričetkom ob 13.00 uri v prostorih podjetja na Brniku.

 

Tekom tokratnega izziva se bomo osredotočili na enega izmed naših najpomembnejših izdelkov, aktuator. Njegovi glavni nalogi sta premikanje in dvigovanje bremen. Kakšen bo izziv, s katerim se bodo spopadli tekmovalci pa bo znano na dan dogodka.

 

Izziv je tudi tokrat namenjen skupinam, sestavljenim iz treh oseb, ki so vsaj malce tehnično podkovane. Tokratni izziv bo za odtenek težji kot prejšnji, zato izzivalcem svetujemo, da dobro naštudirajo vsebino, ki je povezana z aktuatorji. Pozor, tokrat smo udeležbo omejili na 10 skupin, zato ne odlašajte s prijavo.

 

Zmagovalno ekipo čaka zavidljiva nagrada v višini 1.500,00€. Celotni nagradni sklad znaša 3.250,00€. Tekmovalcem bodo skozi celoten postopek na voljo izkušeni mentorji, ki jih bodo vodili in jim podajali uporabne namige za lažje in hitrejše dokončanje izziva.

 

Izziv je primere za mlade med 16. in 25. letom starosti, ki jih zanimajo strokovne smeri izobraževanja (strojništvo, elektrotehnika).

 

Več informacij o izzivu in prijavi, najdete na povezavi IM Challenge.

 

Prijave so možne do sobote, 21.5.2022 do 12.00 oziroma do zapolnitve prostih mest, zato mladim v svoji bližini čimprej posredujte informacije o dogodku, da ne zamudijo izziva!